Хомеопатијата е алтернативна медицинска наука чија цел е стимулирање на сопствениот, природен капацитет кај болни лица.

 

Хомеопатијата е природна, холистичка медицинска наука која ја препознава нашата единственост. Хомеопатските лекови се добиени од природни извори, од растително, минерално и животинско потекло.

 

Производството на хомеопатски лекови и здрава органска храна, со одбрано потекло и квалитет. Внимателно одбрани суровини и модерен процес на производство. Хомеопатски лекови, чаеви и цералии од природни состојки.

МАКСАН создава врвни и беспрекорно вкусни чаеви по традиционални рецепти, во кои cе комбинираат својствата на најлековитите билки што растат на плодната почва под топлото и сјајно македонско сонце.

Брендот за чај на ПРОДИС, МАКСАН, ви го носи сонцето во вашата чаша. МАКСАН претставува избор на разновидни чаеви, за сечиј вкус и потреба; од конвенционални до органски, од бели до црни, од класични до медицински, од билни до овошни. 

 

 

DankaD Bio житарки произведени по највисоки стандарди за квалитет, ни го даваат најдоброто од природата снабдувајќи го нашето тело со драгоцени нутритиенти.

Продис доо е единствена фармацевтска компанија во Македонија, која креира уникатна и високо квалитетна палета на конвенционални и органски производи: чаеви, корнфлекс и мусли, витамински препарати и хомеопатски препарати и лекови.

Своето уникатно производство ПРОДИС ќе го пласира на пазарите во Руската Федерација, државите од поранешниот Советски Сојуз, соседните земји на Р. Македонија, на македонскиот пазар, и други целни странски пазари.

Во ПРОДИС создадовме палета на производи чии состојки го овозможуваат оптималното функционирање на организмот и ги задоволуваат потребите на модерниот човек, а воедно се прилагодени на условите на современиот живот и се лесно достапни. Целите кои не водеа низ работењето се:

- Стандард на квалитетот

- Прилагоденост на современиот начин и стандард на живот

- Одговорност кон животната средина

 

 

ВЕРНИ НА ПРИРОДАТА, ПОСВЕТЕНИ НА ЗДРАВЈЕТО!